Спокойно можем да кажем - римейкът на Малката русалка може да

...
Спокойно можем да кажем - римейкът на Малката русалка може да
Коментари Харесай

“Малката русалка” е все по-близо, но зрителите изглеждат недоволни

Спокойно можем да кажем - римейкът на  " Малката нимфа " може да стане най-мразеният филм тази година, в случай че съдим по мненията за новия филмовия откъс.

2023 година е доста специфична за " Disney ", тъй като компанията навършиха 100 години от създаването на вълшебни светове, само че от към филми, които би трябвало да излизат през днешния ден, не им върви.

Появи се нов филмов откъс на " Малката нимфа ", който разкрива повече от красивия подводен свят на Ариел, само че хората не са удовлетворени от това. Коментарите в YouYube в формалния канал на Disney обаче всеобщо са отрицателни. И в случай че част от тях са свързани с цвета на кожата на морската принцеса и са искрено расистки, то други са в напълно друга посока - потребителите са недоволни, че от компанията за следващ път възнамеряват да " опропастят " една своя класика с римейк. 



Засега се знае, че истоирята на Disney от 1989 година няма да претърпи особени промени - още веднъж ще забележим по какъв начин Ариел живее в приказното подводно царство на Тритон, само че мечтае да се разхожда из човешкия свят, а след това намира корабокруширалия принц Ерик и се влюбва в него.

В новия филмов откъс за първи път виждаме и Ерик, като в ролята е Джона Хауер-Кинг ( " Малки дами " ), и вещицата Урсула, в чиято кожа и пипала влиза Мелиса Маккарти. Кастът се добавя от Хавиер Бардем, който ще е бащата на Ариел - цар Тритон.

Режисьор е Роб Маршал, който е режисьор и на филми като " Чикаго " и " Мери Попинз се завръща ".

 
               

Още през 2019 година Disney оповестиха, че точно Хали Бейли ще е новата Малка нимфа, което. Основният мотив за хейта тогава беше, че в истинската приказка на Ханс Кристиан Андерсен Малката нимфа е " с прозрачно бяла кожа и розови бузи ".

В изявление за Variety Хали Бейли споделя, че мнозина не осъзнават какъв брой вдъхновяваща е ролята ѝ на Ариел за всички подрастващи цветнокожи девойки. Актрисата си напомня какъв брой прочувствено са реагирали баба ѝ и дядо ѝ сега, в който виждат първите фрагменти от " Малката нимфа ".

Световната премиера на кино лентата е на 26 май тази година. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР